Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Pátek 8:00 - 15:00 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Obchodní podmínky »
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu www.piskacipotvurky.cz
  1. Ing. Jana Dušková, se sídlem Vrchlického 359, 439 01 Černčice, IČ: 86754092, DIČ: CZ8451092903, zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Louny (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno prodejcem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., IČ 05208777,
      sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel přepravní služby Zásilkovna s.r.o., IČ 28408306,
      sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9
    • Poskytovatel přepravní služby Česká pošta, s.p., IČ 47114983, sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Dopravce Pošta bez hranic, FROGMAN s.r.o., IČ 49434624, sídlem Rybníky IV 738, 760 01 Zlín
    • Záloha dat One Drive společnosti Microsoft, IČ 47123737, sídlem Vyskočilova 1561/4a, Michle (Praha 4), 140 00

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@piskacipotvurky.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.piskacipotvurky.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Hry se psy a chytré odměny
14.05.2020
Hry se psy a chytré odměny
Věděli jste, že existují hry se psy, které jsou vyloženě škodlivé? Jsou běžnější, než si myslíte, a pravděpodobně s nimi máte taky zkušenost. Naopak c... číst celé
Velkoobchodní spolupráce
01.05.2020
Velkoobchodní spolupráce
Vaši zákazníci budou nadšeni. Vlastníte kamennou prodejnu, e-shop nebo se jako prodejce účastníte kynologických akcí? Nabídněte vašim zákazníkům něco... číst celé
Příprava každé nové potvůrky vyžaduje spoustu práce.
19.02.2020
Příprava každé nové potvůrky vyžaduje spoustu práce.
Netvrdíme, že jsou naše hračky nesmrtelné - což můžete vidět i na této fotce, zničit se dají Jen to dá trochu víc práce číst celé
Náš příběh
01.01.2020
Náš příběh
Jak se dostaly Pískací potvůrky z našeho obyváku ve 4+1 k českým psům i do světa? A jak si náš pes začal konečně hrát? číst celé

Dílna Pískací potvůrky

Nemáme kamennou prodejnu!
Na adrese provozovny máme dílnu, kde je možné osobní vyzvednutí pouze předem objednaných výrobků z e-shopu. 

Možnost velkoobchodní spolupráce. Více informací najdete zde velkoobchod.piskacipotvurky.cz

 

Rychlý kontakt
Pondělí - Pátek 8:00 - 15:00 hodin
© Copyright 2019-2020 pískacípotvůrky.cz | design by LUCZI DESIGNE
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.