Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Pátek 8:00 - 15:00 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Janě Duškové, se sídlem Prokopova 2512, 440 01, Louny, IČ: 86754092, zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Louny(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@piskacipotvurky.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hry se psy a chytré odměny
14.05.2020
Hry se psy a chytré odměny
Věděli jste, že existují hry se psy, které jsou vyloženě škodlivé? Jsou běžnější, než si myslíte, a pravděpodobně s nimi máte taky zkušenost. Naopak c... číst celé
Velkoobchodní spolupráce
01.05.2020
Velkoobchodní spolupráce
Vaši zákazníci budou nadšeni. Vlastníte kamennou prodejnu, e-shop nebo se jako prodejce účastníte kynologických akcí? Nabídněte vašim zákazníkům něco... číst celé
Příprava každé nové potvůrky vyžaduje spoustu práce.
19.02.2020
Příprava každé nové potvůrky vyžaduje spoustu práce.
Netvrdíme, že jsou naše hračky nesmrtelné - což můžete vidět i na této fotce, zničit se dají Jen to dá trochu víc práce číst celé
Náš příběh
01.01.2020
Náš příběh
Jak se dostaly Pískací potvůrky z našeho obyváku ve 4+1 k českým psům i do světa? A jak si náš pes začal konečně hrát? číst celé

Dílna Pískací potvůrky

Nemáme kamennou prodejnu!
Na adrese provozovny máme dílnu, kde je možné osobní vyzvednutí pouze předem objednaných výrobků z e-shopu. 

Možnost velkoobchodní spolupráce. Více informací najdete zde velkoobchod.piskacipotvurky.cz

 

Rychlý kontakt
Pondělí - Pátek 8:00 - 15:00 hodin
© Copyright 2019-2020 pískacípotvůrky.cz | design by LUCZI DESIGNE
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.