Nejžhavější psí události léta 2024. Výstavy, soutěže i závody, na kterých nesmíte chybět

Máte psa? A mohla bych ho vidět? 😊 Ať už jste fanoušky psích výstav, soutěží nebo hltáte nové informace ze světa kynologie, nenechte si ujít ty nejzajímavější akce, které přinese léto 2024. Bude to jízda! A my u toho nebudeme chybět s naším stánkem plným motivačních hraček, pamlsků a doplňků. Zapište si do diáře tyto akce a přijďte nás pozdravit do stánku:

 

 12. května 2024, Mladá Boleslav, Krásná Louka

Klubová a speciální výstava australských a belgických ovčáků

Jste hrdými majiteli australského či belgického ovčáka? Tato výstava je skvělou příležitostí nejen pro majitele těchto psů, ale i pro všechny, kdo se chtějí dozvědět více o těchto úžasných plemenech.

Více informací najdete na zde.

 

 18. května 2024, Praha-Modřany, areál Rosmarina, ulice Vltavanů

Happy Dog show 2024


Připojte se k nám na Happy Dog Show v Praze. Svého pejska tu můžete přihlásit na neoficiální výstavu, která je otevřena voříškům i pejskům s PP. Těšit se můžete i na Tlapkiádu – soutěž pro psy a jejich páníčky, během které na 8 stanovištích plní různé úkoly. Ať už se zúčastníte jako soutěžící, nebo divák, máte se na co těšit.

Další podrobnosti najdete zde.

 

25.–26. května 2024, Přerov

Agility závody Přerovem letem skokem


Pro agility nadšence jsou tyto závody must-see. Nenechte si je proto ujít a obdivujte, jak čtyřnozí soutěžící se svými páníčky zdolávají jednu překážku za druhou.

Více o akci na kkprerov.cz.

 

 8. června 2024, Praha-Uhříněves, Pesopark

Sportovní den australského ovčáka

Máte doma australského ovčáka a baví vás psí sporty jako agility, dogdancing, nebo canicross? Tak to zbystřete. Akce plná sportovních disciplín, přednášek a workshopů, na kterých se dozvíte i o psí první pomoci, stravování psů, genetických onemocněních očí, uchovnění anebo o přípravách na výstavy se uskuteční v pražském Pesoparku.

Více se dozvíte zde.

 

5.–7. července 2024, Studenec u Trutnova, Kynologický areál

AKSE 2024 CZ

Nezmeškejte akci pro všechny milovníky kelpií. Australian Kelpie Sports Event začne v pátek odpoledne canicross workshopem a zábavnou soutěží, následovat bude pizza party. Sobota a neděle nabídnou bohatý program: od agility závodu pod taktovkou rozhodčího Rene Blanka přes hoopers, rally obedience, až po dogfrisbee a nosework workshopy pro začátečníky a speciální sobotní workshop „Jak zlepšit svůj běh“ a sezení s fyzioterapeutem.


Více informací a program najdete zde.

 

Přidejte se k nám na psích akcích v létě 2024

 Potvůrky naživo (2)

 

 12. 5. Mladá Boleslav – Klubová a speciální výstava australských a belgických ovčáků

 

 18. 5. Praha-Modřany – Happy Dog show 2024

 

 25.–26. 5. Přerov – Agility závody Přerovem letem skokem

 

 8. 6. Praha-Uhříněves – Sportovní den australského ovčáka

 

 5.–7. 7. Studenec u Trutnova – AKSE 2024 CZ – Australian Kelpie Sports Event

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz